Candida albicans - Jak se jí zbavit?

Napsáno: 03.06.2015    


Kategorie: Zdraví  -  Něco o zdraví





Candida albicans aneb když nám do těla kandiduje bordel

Je to jako by si tady džihádisti stěhovali své zadky, ať se nám to líbí nebo ne, protože naše hranice nejsou chráněny, tedy jsou otevřené....to samé  probíhá v našem organismu a my jim ještě cpeme do huby...a oni nám tady serou a prosazují svůj harém, řečeno slušně.

Ale nic není jen tak bez příčiny, takže je třeba zapátrat kde jsme udělali chybu a proč se nám to děje.

Nejdůležitější je zastavit kvasinkové krmení, což jsou hlavně rychlé  a rafinované cukry, lepek a taky škroby, což znamená i někeré druhy luštěnin, zeleniny(mrkev, řepa, petržel, cibule...), rýže, pohanka, oves atp. Vůči těmto krmivům je třeba zavřít hranice a nekrmit imigranty kteří tady u nás nemají co dělat. Ale omezení zní dost blbě, protože se týká i nás a tak raději napíšu co se může jíst, abyhom to přežili.
Cukr je ostatně ve všem, akorát v neškodlivé formě, neokyseluje a nezbavuje minerálů. Zvyknout se dá ostatně na všechno, jen to chce ze startu trošku přemáhání a nahrazovat potraviny jemnějšími a zdravějšími. Psáno z vlastní zkušenosti...

  • Zelenina dušená, protože po ní není až tak moc velký hlad
    brokolice | kedlub, zelí, celer, květák, kapusta, cuketa - ale ty jen vyjímečně je tak na hraně, už dost sladké. Dá se dusit na másle, nebo přihodit ke krůtím prsům..polévky atd.
    Koření - tymián, oregáno, libeček, pažitka, sůl
  • Zelenina čerstvá
    okurky, saláty, čekanka, řekvičky | kedlub, rajče - taky vyjímečně
  • Bílkoviny - člověk potřebuje i stavební prvky, aby se üplně nerozpadl a mohl tak trošku restaurovat..
    Maso - krůtí, vepřové, makrely
    Občas jogurt - čistý, 3% jsou nejlepší, nejlépe vlastní výroby, ale jogurty jsou také na hraně.
  • Obiloviny - jedině slzovka, nic více.
  • Tuky
    Máslo /ghí/, oleje (olivový, lněný, kokosový...)
  • Ovoce
    Velmi vyjímečně když to organismus už nemůže vydržet, tak třeba pomelo, grep - ty nekvasí. Kokos.
  • Pití
    Dobrá voda - koupené vody, převařená voda, minerálky - býlinská kyselka..

Jíst by se mělo 3-4x denně, pravidelně, sytější věci na večeři 3-4h před spaním, aby to člověk vydržel přes noc... Výběr jídla velmi opatrně, aby se člověk cítil fajn třeba i druhý den, protože někdy až to dojde do těch střev vzadu tak se to teprve projeví, točením hlavy /kvašení vzniká alkohol/, dušení, bolest kloubů, žlučníku atp..

Měl by se prostě udržovat klid a mír - nikomu neodporovat i když se nám to nelíbí, je to očitsný proces, postupně kvasinky nechat vyhladovět. Jíst do polosyta a budem žít dlouhá léta. Tabletky a doplňky nikam nevedou, protože se po nich strácí cit a nastupuje hlad, což zase živí kvasinky a je to furt dokola. Bojem to prostě vyřešit nejde, vždycky budou jen a jen rafinovanější a odolnější. Kdyžtak jen minerály a B komplex, ale v čisté formě jdou sehnat jen ze sibiře, firma siberianhealth.

Jinak ohněm oheň zastavit prostě nejde. Tak citu a vůli zdar. A dívat se nahoru, ducha obejít a oklamat nelze.. 8) na to si ty potvory imunitu vypěstovat nemůžou. Nejlepší je nedělat nic napůl.









Diskuze ke článku
( Celkem: 0 )
Jméno:   
E-mail:   
Vzkaz: 
Aktivní odkaz přidáte takto:
link[http://www.adresa.cz]
Antispam:   
   



 
 
Zatím není vložen žádný komentář.
 
 

2013 © PiDi Soft |  Mapa stránek |  Odkazy